Logo autohuur-reserveren.nl Wereldwijd een auto huren - autohuur-reserveren.nl
HomeAutohuur PortugalAzorenFaial

menu autohuur PT
Autohuur
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vliegtickets
 
 

AUTOHUUR FAIAL

Zoek en boek hier uw ideale huurauto op Faial (Azoren)
Landschap van Faial - Auto huren

Capelinhos - Faial huurauto

Muurschilderingen jachthaven Horta - Autohuur Faial

Auto huren op Faial (Azoren)

Een auto huren op Faial en zorgeloos genieten van uw vakantie? Reserveer dan uw all inclusive autohuur op Faial via ons! Haal uw huurauto op bij het vliegveld van Horta en ontdek dit fantastische eiland van de Azoren. Het eiland is een aquarel met 2 overheersende kleuren, blauw en groen. Groen, door het frisse groen van het gras en het donker groen van de bossen met Japanse ceders. En blauw vanwege het kilometers lange blauw van hortensia's dat afsteekt tegen de velden en versmelt met de lucht en de zee. Maak een heerlijke wandeling door het idyllische landschap van Faial, bezoek Capelinhos en uiteraard mag de hoofdstad Horta niet ontbreken tijdens uw bezoek aan Faial. Horta heeft diverse pleinen, goed onderhouden huizen, fleurige parkjes, een oud fort en enkele kerken met kunstschatten. Er meren uit alle hoeken van de wereld jachten aan in de jachthaven van Horta. Op de havenmuur wordt door de bemanning van elk jacht een muurschildering als aandenken achtergelaten. Reserveer direct uw Faial autohuur!

Azoren eilandengroep: Corvo, Faial, Flores, Graciosa, Pico, Santa Maria, São Jorge, São Miguel en Terceira.

All inclusive autoverhuur op Faial

all inclusive autoverhuur Via onze partner reserveert u uw huurauto met een all inclusive prijs. Dit betekent dat alle verzekeringen reeds in de prijs van uw autoverhuur zijn inbegrepen. Het is niet nodig om ter plaatse nog extra verzekeringen af te sluiten. Via andere aanbieders komen er vaak nog extra verborgen kosten bij, vaak komt u hier pas bij het ophalen van de huurauto achter. Boek via ons uw autohuur en alles wordt voor u prima geregeld en kunt u zonder zorgen de weg op en genieten van uw vakantieland.

Uw autohuur Faial zo geregeld!

Uw autohuur op Faial kan snel, eenvoudig en voordelig bij ons online geboekt worden! Met een huurauto heeft u veel vrijheid en kunt u veel van uw vakantieland zien. Aanbiedingen zijn automatisch verwerkt in het systeem. Onze partner in autohuur is Sunny Cars: betrouwbaar, uitstekende service en scherpe prijzen. Zij hebben een ruime keus aan huurauto's en zij werken samen met de beste partners voor autoverhuur op Faial. Een auto huren was nog nooit zo gemakkelijk!

Reserveer uw huurauto Faial vooraf

reserveer uw huurauto vooraf Boek altijd vooraf uw huurauto, zo komt u ter plaatse niet voor verrassingen te staan. Vaak komen er ter plaatse allerlei extra kosten bij, is niet alles verzekerd of heeft u te maken met een hoog eigen risico. Indien u via ons uw autohuur boekt, dan heeft u ook 24/7 support service bij eventuele problemen. Reserveer nu uw huurauto en uw auto staat voor u klaar op de gewenste locatie.

Autohuur locaties Faial

autohuur locaties Uw huurauto kunt u ophalen bij de luchthaven van uw keuze, stadskantoor of u kunt kiezen voor adresaflevering. Wij wensen u alvast een hele fijne reis toe!

 

Terug naar boven