Logo autohuur-reserveren.nl Wereldwijd een auto huren - autohuur-reserveren.nl
HomeAutohuur PortugalAzorenFaialHorta

menu autohuur PT
Autohuur
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vliegtickets
 
 

AUTOHUUR HORTA

Zoek en boek hier uw ideale huurauto in Horta (Azoren)
Uitzicht op Horta - Auto huren

Horta haven - Huurauto

Muurschilderingen op de havenmuur - Autohuur Horta

Auto huren in Horta (Azoren)

Een auto huren in Horta en zorgeloos genieten van uw vakantie? Reserveer dan uw all inclusive autohuur in Horta via ons! Haal uw huurauto op bij het vliegveld van Faial en ontdek dit fantastische eiland van de Azoren. Horta is de hoofdstad van het eiland Faial en heeft diverse pleinen, goed onderhouden huizen, fleurige parkjes, een oud fort en enkele kerken met kunstschatten. Deze stad is eeuwenlang een belangrijke halteplaats geweest tussen Amerika en Europa. Momenteel meren uit alle hoeken van de wereld jachten aan in de jachthaven van Horta. De bemanning brengen vele uren van gezelligheid door in het wereldberoemde Café Peter. Op de havenmuur wordt door de bemanning van elk jacht een muurschildering als aandenken achtergelaten. Horta is een geweldig startpunt om het eiland Faial te ontdekken. Reserveer direct uw Horta autohuur!

Azoren eilandengroep: Corvo, Faial, Flores, Graciosa, Pico, Santa Maria, São Jorge, São Miguel en Terceira.

All inclusive autoverhuur in Horta

all inclusive autoverhuur Via onze partner reserveert u uw huurauto met een all inclusive prijs. Dit betekent dat alle verzekeringen reeds in de prijs van uw autoverhuur zijn inbegrepen. Het is niet nodig om ter plaatse nog extra verzekeringen af te sluiten. Via andere aanbieders komen er vaak nog extra verborgen kosten bij, vaak komt u hier pas bij het ophalen van de huurauto achter. Boek via ons uw autohuur en alles wordt voor u prima geregeld en kunt u zonder zorgen de weg op en genieten van uw vakantieland.

Uw autohuur Horta zo geregeld!

Uw autohuur in Horta kan snel, eenvoudig en voordelig bij ons online geboekt worden! Met een huurauto heeft u veel vrijheid en kunt u veel van uw vakantieland zien. Aanbiedingen zijn automatisch verwerkt in het systeem. Onze partner in autohuur is Sunny Cars: betrouwbaar, uitstekende service en scherpe prijzen. Zij hebben een ruime keus aan huurauto's en zij werken samen met de beste partners voor autoverhuur in Horta. Een auto huren was nog nooit zo gemakkelijk!

Reserveer uw huurauto Horta vooraf

reserveer uw huurauto vooraf Boek altijd vooraf uw huurauto, zo komt u ter plaatse niet voor verrassingen te staan. Vaak komen er ter plaatse allerlei extra kosten bij, is niet alles verzekerd of heeft u te maken met een hoog eigen risico. Indien u via ons uw autohuur boekt, dan heeft u ook 24/7 support service bij eventuele problemen. Reserveer nu uw huurauto en uw auto staat voor u klaar op de gewenste locatie.

Autohuur locaties Horta

autohuur locaties Uw huurauto kunt u ophalen bij de luchthaven van uw keuze, stadskantoor of u kunt kiezen voor adresaflevering. Wij wensen u alvast een hele fijne reis toe!

 

Terug naar boven