Logo autohuur-reserveren.nl Wereldwijd een auto huren - autohuur-reserveren.nl
HomeAutohuur PortugalAzorenSão Jorge

menu autohuur PT
Autohuur
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vliegtickets
 
 

AUTOHUUR SAO JORGE

Zoek en boek hier uw ideale huurauto op São Jorge (Azoren)
Mooi landschap - Auto huren São Jorge

Idyllisch dorpje op São Jorge - Huurauto

Fajã das Almas - Autohuur São Jorge

Auto huren op São Jorge (Azoren)

Een auto huren op São Jorge en zorgeloos genieten van uw vakantie? Reserveer dan uw all inclusive autohuur op São Jorge via ons! Haal uw huurauto op bij het vliegveld van São Jorge en leer dit geweldige eiland van de Azoren kennen. Het eiland wordt door een zeestraat van 15 km breed van het eiland Pico gescheiden. Een rondreis over São Jorge is een reis vol ontdekkingen. Laat u betoveren door de groene landschappen, bekijk de handgeweven wollen dekens met oeroude patronen, bewonder de "fajãs" (vlakke, vruchtbare landtongen, die het resultaat zijn van lavastromen), breng een bezoek aan de door vulkaanuitbarstingen bedolven kerktoren of maak een prachtige wandeling. De fleurige dorpjes van São Jorge liggen als witte stipjes in een idyllisch landschap. De hoofdstad Velas heeft enkele historische herenhuizen, een haven, strand, natuurlijk zwembad en enkele winkeltjes en restaurants. Na uw kennismaking met dit mooie eiland zult u vast en zeker de wens hebben om terug te keren om de rust weer opnieuw te ervaren. Reserveer direct uw São Jorge autohuur!

Azoren eilandengroep: Corvo, Faial, Flores, Graciosa, Pico, Santa Maria, São Jorge, São Miguel en Terceira.

All inclusive autoverhuur op São Jorge

all inclusive autoverhuur Via onze partner reserveert u uw huurauto met een all inclusive prijs. Dit betekent dat alle verzekeringen reeds in de prijs van uw autoverhuur zijn inbegrepen. Het is niet nodig om ter plaatse nog extra verzekeringen af te sluiten. Via andere aanbieders komen er vaak nog extra verborgen kosten bij, vaak komt u hier pas bij het ophalen van de huurauto achter. Boek via ons uw autohuur en alles wordt voor u prima geregeld en kunt u zonder zorgen de weg op en genieten van uw vakantieland.

Uw autohuur São Jorge zo geregeld!

Uw autohuur op São Jorge kan snel, eenvoudig en voordelig bij ons online geboekt worden! Met een huurauto heeft u veel vrijheid en kunt u veel van uw vakantieland zien. Aanbiedingen zijn automatisch verwerkt in het systeem. Onze partner in autohuur is Sunny Cars: betrouwbaar, uitstekende service en scherpe prijzen. Zij hebben een ruime keus aan huurauto's en zij werken samen met de beste partners voor autoverhuur op São Jorge. Een auto huren was nog nooit zo gemakkelijk!

Reserveer uw huurauto São Jorge vooraf

reserveer uw huurauto vooraf Boek altijd vooraf uw huurauto, zo komt u ter plaatse niet voor verrassingen te staan. Vaak komen er ter plaatse allerlei extra kosten bij, is niet alles verzekerd of heeft u te maken met een hoog eigen risico. Indien u via ons uw autohuur boekt, dan heeft u ook 24/7 support service bij eventuele problemen. Reserveer nu uw huurauto en uw auto staat voor u klaar op de gewenste locatie.

Autohuur locaties São Jorge

autohuur locaties Uw huurauto kunt u ophalen bij de luchthaven van uw keuze, stadskantoor of u kunt kiezen voor adresaflevering. Wij wensen u alvast een hele fijne reis toe!

 

Terug naar boven