Logo autohuur-reserveren.nl Wereldwijd een auto huren - autohuur-reserveren.nl
HomeAutohuur PortugalAzorenSão Miguel

menu autohuur PT
Autohuur
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vliegtickets
 
 

AUTOHUUR SAO MIGUEL

Zoek en boek hier uw ideale huurauto op São Miguel (Azoren)
São Miguel landschap - Auto huren

Kratermeren Sete Cidades - São Miguel huurauto

Ponta Delgada haven - Autohuur São Miguel

Auto huren op São Miguel (Azoren)

Een auto huren op São Miguel en zorgeloos genieten van uw vakantie? Reserveer dan uw all inclusive autohuur op São Miguel via ons! Haal uw huurauto op bij het vliegveld van Ponta Delgada en ontdek het grootste eiland van de Azoren. Het groene eiland met Pico da Vara (1103 m) als hoogste punt, kent diverse kratermeren welke uw hart zullen veroveren. Bewonder de beroemde "Sete Cidades" bestaande uit het "Lagoa Azul" (blauwe meer) en "Lagoa Verde" (groene meer). Andere bekende kratermeren zijn "Lagoa de Fogo" en "Lagoa das Furnas". Tips voor tijdens uw kennismaking met São Miguel zijn een bezoek aan Furnas met o.a. de warmwaterbronnen en het idyllische "Terra Nostra Park" en uiteraard mag een bezoek aan de hoofdstad Ponta Delgada niet ontbreken. Deze stad is panoramisch gelegen rondom een grote baai. Musea en monumenten, straten rijk aan historie met hotels, restaurants en winkels. De witte dorpjes Lagoa, Nordeste en Povoação, omgeven door het blauw van de zee, en Vila Franca do Campo laten u kennismaken met het erfgoed en de geschiedenis van het eiland. Deze plaatsen zijn tijdens uw vakantie zeker ook een bezoek waard. Ook kunt u op São Miguel prachtige wandelingen maken. Reserveer direct uw São Miguel autohuur!

Azoren eilandengroep: Corvo, Faial, Flores, Graciosa, Pico, Santa Maria, São Jorge, São Miguel en Terceira.

All inclusive autoverhuur op São Miguel

all inclusive autoverhuur Via onze partner reserveert u uw huurauto met een all inclusive prijs. Dit betekent dat alle verzekeringen reeds in de prijs van uw autoverhuur zijn inbegrepen. Het is niet nodig om ter plaatse nog extra verzekeringen af te sluiten. Via andere aanbieders komen er vaak nog extra verborgen kosten bij, vaak komt u hier pas bij het ophalen van de huurauto achter. Boek via ons uw autohuur en alles wordt voor u prima geregeld en kunt u zonder zorgen de weg op en genieten van uw vakantieland.

Uw autohuur São Miguel zo geregeld!

Uw autohuur op São Miguel kan snel, eenvoudig en voordelig bij ons online geboekt worden! Met een huurauto heeft u veel vrijheid en kunt u veel van uw vakantieland zien. Aanbiedingen zijn automatisch verwerkt in het systeem. Onze partner in autohuur is Sunny Cars: betrouwbaar, uitstekende service en scherpe prijzen. Zij hebben een ruime keus aan huurauto's en zij werken samen met de beste partners voor autoverhuur op São Miguel. Een auto huren was nog nooit zo gemakkelijk!

Reserveer uw huurauto São Miguel vooraf

reserveer uw huurauto vooraf Boek altijd vooraf uw huurauto, zo komt u ter plaatse niet voor verrassingen te staan. Vaak komen er ter plaatse allerlei extra kosten bij, is niet alles verzekerd of heeft u te maken met een hoog eigen risico. Indien u via ons uw autohuur boekt, dan heeft u ook 24/7 support service bij eventuele problemen. Reserveer nu uw huurauto en uw auto staat voor u klaar op de gewenste locatie.

Autohuur locaties São Miguel

autohuur locaties Uw huurauto kunt u ophalen bij de luchthaven van uw keuze, stadskantoor of u kunt kiezen voor adresaflevering. Wij wensen u alvast een hele fijne reis toe!

 

Terug naar boven